Σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε και σχολιάστηκε από πολύ κόσμο, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης, άφησε αιχμές για την σημερνή ηγεσία του Δήμου, μίλησε για την ανάγκη επενδύσεων, μίλησε για όλους και για όλα ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει σε κανένα από τα καίρια ερωτήματα των δημοσιογράφων.Για τις εξελίξεις τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην μακρά προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε και διανύομε.
Η συνέντευξη του κ.Ροπόκη πραγματοποιήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό prisma Radio!
Αναλυτικά., ο υποψήφιος δήμαρχος έκλεισε κάθε πόρτα επιστροφής στη παράταξη του κ. Μπαίλη, λέγοντας ότι” Δεν θέλω να ξαναγυρίσω πίσω. Δορυφόρο του Μπαιλη με είχαν, όμως είμαι εδώ με τον συνδυασμό μας πλέον”
Στην ερώτηση αν περιμένει στήριξη και αν θα αρνηθεί κάποια, ο ίδιος, ανέφερε ότι ανάλογα με τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν φυσικά και θα εξεταστεί μια τέτοια προοπτική.Όπως τόνισε ο Ίδιος “Φυσικά και ανήκω στο ΚΙΝΑΛ όμως στο συνδυασμό μας έχουμε υποψήφιους που δεν ανήκουν ιδεολογικά στο ΚΙΝΑΛ όμως επιθυμεί το ΚΙΝΑΛ να στηρίξει την προσπάθεια μας καλοδεχούμενη”
. Παράλληλα στο ερώτημα που του τέθηκε για το συνδυασμό και για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ανέφερε ότι δεν επιθυμεί καμία είδους ρήξη.
Άνθρωποι που με στήριξαν και συνεργαστήκαμε θα είναι δίπλα μου.
Το ψηφοδέλτιο έχει ανθρώπους που στο παρελθόν δεν έχουν ασκήσει εξουσία είναι άνθρωποι κοντά στην κοινωνία”Ο κύριος Ροπόκης αναφέρθηκε και στο γυναικείο φύλλο το οποίο είναι έντονο στο συνδυασμό του. Στην δική μας παράταξη ίσως εκλεγούν τέσσερις γυναίκες, σε άλλους συνδυασμούς δεν πρόκειται να εκλεγούν,ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποιες από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες θα κόψουν το νήμα απάντησε εγώ μιλάω μόνο για μένα και δεν ξέρω αν θα φτάσουν μέχρι το τέρμα”. Τέλος,δήλωσε ότι αν ο κόσμος του δώσει την εντολή να ηγηθεί του Δήμου Πρέβεζας δύο από τις πρώτες του προτεραιότητες είναι η δημιουργία ενός δημοτικού κτηνιατρείου και η πλακόστρωση μέχρι τα ιαματικά λουτρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *