Είκοσι περίπου ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων ανακοίνωσε σήμερα το πρωί σε συνέντευξή του στο radio Preveza και τον Άρη Τσελίκο o επικεφαλής της «Δημοτικής Ανατροπής» Ευάγγελος Ροπόκης.

Πρόκειται για τους εξης: Γρηγόρης Παππάς, Φώτης Ζέρβας, Θανάσης Κόττας, Θωμάς Παππάς, Παύλος Χονδρός, Βασίλης Κακαβούλης, Θανάσης Παπαθανασίου, Μάριος Κοτζαμουράτογλου, Κατερίνα Τάσση, Στέφανος Τζόκας, Μαρία Αυδίκου, Σουρτζή – Λεοπούλου, Αλεξία Ροπόκη, Βασίλης Ζήσης, Βασίλης Αυδίκος, Ζωή Παλιούρα-Κρίκα, Αναστασία Τσεκουρλουκη, Θεόδωρος Πιέτας.

Ο κ. Ροπόκης σημείωσε οτι κανείς απο τους παραπάνω υποψηφίους δεν έχει εκλεγεί ξανά Σύμβουλος.

Στη συνέντευξη, ο επικεφαλής της ‘Δημοτικής Ανατροπής’ αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα των συνεργασιών ενώ επανέλαβε ότι σε περίπτωση εκλογής του θα αναλάβει τον Τομέα του Περιβάλλοντος καθώς– όπως είπε – θα πρέπει να γίνουν βαθιές τομές και πρότεινε την απαραίτητη δημιουργία υπόγειων κάδων απορριμμάτων, την αγορά οχημάτων, τη δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου, τη σύσταση ομάδας για το τσιπάρισμα των ζώων κ.ά.

Ο κ. Ροπόκης αναφέρθηκε στη ΒΙΠΕ και τη αναγκαία στήριξη της περιοχής από τον Δήμο, όπως επίσης μίλησε για τα Δημοτικά Τέλη και τη δημιουργία ζωνών στις Δημοτικές Ενότητες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *